Salata de paste

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g paste (penne)
  • 200 g kaiser
  • 100 g cascaval ras
  • 1 cutie porumb
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 3 castraveti acri
  • verdeata
  • sare, piper

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare. Dupa fierbere se trec printr-un jet de apa rece si se pun in strecuratoare. Se taie kaiserul cubulete si se caleste intr-o tigaie in putin ulei (2-3 linguri). Se desface pasta de tomate in 200 ml apa si se adauga in tigaie. Se toaca cubulete castravetii si se adauga intr-un castron peste paste impreuna cu porumbul, sosul din tigaie si verdeata tocata marunt. Se potriveste cu sare si piper si se presara cascavalul ras. Pofta buna!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise