Salata de oua cu sparanghel si ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 250 g ciuperci
  • 250 g sparangel
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura mustar
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 150 g iaurt
  • iarba ciorii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierb ouale 10 minute.

Legumele se lasa 20 minute la abur apoi se sareaza si se toaca. La fel si ceapa.

Galbenusurile se freaca cu ulei de masline si o lingura de mustar.

Dupa care se adauga iaurtul si iarba ciorii si legumele tocate.

Se condimenteaza si se amesteca usor.

Albusurile se taie mai grob si se adauga în castron.

Se mai condimenteaza daca mai e nevoie, dupa care se lasa la rece 1 ora.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise