Combinam intr-un vas incapator, orezul (fiert, clatit sub jet de apa, in strecuratoare si racit), cu pieptul de curcan, (fiert in apa cu putina sare, taiat cubulete fript , usor, in ulei, racit si el), cu caisele taiate, cu ceapa verde si cea rosie, maruntite, cu radacina de telina data prin razatoarea mica, adaugand sare si piper. Intr-un bol mai mic , mixam ingredientele ramase, uleiul, frunzele de telina si cele de patrunjel, tocate, mustarul , usturoiul, otetul, zaharul si zeama de portocala. Adaugam aceasta mixtura peste prima combinatie si amestecam cu eleganta . Pentru a obtine un gust mai rafinat, turnam si uleiul in care am prajit carnea si asezonam cu sare si piper dupa gust. Refrigeram totul 30 minute, dupa care putem servi . POFTA BUNA!!!!!!, PARAFRAZARE dupa SAINT-EXUPERY : Bucatarul adevarat, nu ascunde nimic, daca da drumul unei glume, inseamna ca lui ii trece prin cap o gluma.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise