Se fierbe orezul basmatti (cu bobul lung) conform instructiunilor de pe pachet.Se scurge de apa si se lasa la racit.Adaugati o lingura de ulei intre timp pt a nu se lipi,si amestecati bine.Se scurge tonul de ulei s amzarea de zeama si se adauga peste orezul gata fiert,amestecandu-se bine cu o lingura de lemn.Oul fiert se taie marunt,la fel procedam cu rosiile ,pe care le-am spalat si uscat bine inainte.Se amesteca toate aceste ingrediente ,se condimenteaza dupa gust cu sare ,piper ,ulei si otet si se lasa la racit cca 30 minute inainte de a fi servita salata .Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise