Pasul 1
Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca bine, apoi inchidem aragazul.
Pasul 2
Taiem ceapa rosie solzisori si o desfacem in feliute. Taiem rosiile in cubulete.
Pasul 3
Punem intr-un bol ceapa rosie si cuburile de rosie.
Turnam zeama de lamaie si uleiul de masline si amestecam.
Punem in salata jumatate din cantitatea de naut.
Pasul 4
Nautul ramas il punem intr-un alt bol si il zdrobim pana cand obtinem un piure.
Rasturnam piureul de naut in bolul cu salata, pentru ca astfel aceasta va deveni cremoasa.
Pasul 5
Condimentam cu sare si piper proaspat macinat.
Amestecam bine.
Pasul 6
Rupem deasupra frunzele de menta si pe cele de busuioc.
Punem bucati de branza.
Pasul 7
Gustam si lasam salata sa se marineze putin.
Servim la temperatura camerei.
Reteta video completa o gasiti la: http://youtu.be/7-YPRLosdZw
POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise