Napii se curata si se scobesc ,apoi se pun la fiert in apa clocotita.se scot se taie felii,se aseaza in salatiera si se toarna peste ei un sos alb preparat astfel:
Se pune o lingura cu unt intr-o tigaie pe foc si cand sa topit se adauga faina si se amesteca repede pana la incorpoparea fainii in unt apoi se toarna cate putina supa sau apa rece,amestecand continuu,se adauga sare,iar cand sosul e bine legat se ia de pe foc si se incorporeaza galbenusul amestecat cu zeama de lamaie .
Se pot adauga ciuperci,branza rasa,capere,sparanghel si conopida.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise