Cureti si speli fasolea si morcovii. Rupi pastaile in 2-3 bucati, in functie de lungimea lor, iar morcovii ii tai julien.
Pui legumele la fiert, pentru 10-15 minute, in apa cu sare, apoi le scurgi si le lasi sa se mai raceasca. Separat fierbi oul tare.
Cureti ceapa si usturoiul. Tai marunt ceapa, usturoiul si verdeata, in prealabil spalata. Cureti oul si il dai pe razatoarea mica.
Pui intr-un castron fasolea, morcovii, oul si verdeata. Presari sare dupa gust, torni uleiul si otetul si amesteci usor salata.
Portii: 5
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise