Salata de macris cu parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Un brocoli desfacut in buchetele
  • 100 grame de macris
  • un catel de usturoi
  • sare
  • ulei de masline
  • zeama de lamaie
  • 50 grame parmezan ras

Mod de preparare

Broccoli se fierbe in apa cu sare.

Macrisul se taie fasii

Se amesteca usturoiul cu sarea, uleiul de masline si zeama de lamaie si se toarna peste broccoli.Se lasa asa aproximativ o ora, dupa care se presara pe deasupra parmezanul ras.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise