Salata de macaroane

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250gr de macaroane mai groase
  • 150 gr de fasole pastai
  • 200 gr de bacon
  • 1 piper dulce rosu
  • 100ml de ulei de masline
  • 100gr de graunte din cutie
  • 1 lingura de patrunjel tocat
  • apa, sare,ulei si piper negru.

Mod de preparare

Fierbem macaroanele in apa cu sare si un fir de ulei.Rupem pastaile si le fierbem in apa cu sare.Taiem baconul si piperul rosu in cuburi.Amestecam baconul,piperul,grauntele si patrunjelul tocat.Adaugam pastele si pastaile ,amestecam bine toate ingredientele.Turnam uleiul de masline ,sare si piper.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise