Eu am ales niste ciuperci mari si am decis sa le curat pieleita, deoarece mi se parea tare. Fiind foarte mari le-am taiat felii. Daca alegeti ciuperci mai mici, le pastrati intregi.
Dovelceii si ceapa le taiem felii, ardeiul il taiem pe lung in 8, iar rosiile le pastram intregi.
Presaram legumele cu sare.Apoi incalzim tigaia grill si le prajim pe rand.
Eu le-am prajit fara adaos de ulei.
Scoatem legumele pe un platou si le asezam in straturi.
Stropim fiecare strat cu un amestec de ulei de masline si otet balsamic. Presaram patrunjel verde si servim cu mujdei de usturoi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise