Legumele curatate si spalate, impreuna cu carnea de pui si putina sare, se fierb intr-un vas potrivit de mare.
Dupa ce au fiert, se scot pe o sita sa se scurga, apoi se taie cubulete si se asaza pe un platou, pe un strat de salata verde. Deasupra se toarna sosul si se presara cu verdeata tocata.Se serveste rece.
Pentru a obtine sosul, se curata maslinele de samburi, se taie marunt, se pun intr-un castronas si se freaca cu o lingura de lemn, punand uleiul cu picatura, pana se obtine o pasta.
Separat, intr-un castron, se freaca galbenusurile cu smantana, dupa care se adauga pasta de masline, vinul, tarhonul si zeama de lamaie. Se amesteca totul si se potriveste de sare. La sfarsit, se incorporeaza si albusurile tocate marunt, apoi sosul se toarna peste salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise