Salata de icre de crap

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 50 GR DE ICRE DE CRAP
  • 50 GR DE GRIS FIERT IN APA
  • 100 ML DE ULEI DE FLOAREA SOARELUI
  • 1 LINGURA ZEAMA DE LA O LAMAIE
  • 1 LINGURA DE APA MINERALA
  • JUMATE DE CEAPA
  • 1 LINGURA DE SARE DIZOLVATA INTR-UN PAHAR CU 2 LINGURI DE APA- SE FACE O SARAMURA

Mod de preparare

Se fierbe grisul in apa. Dupa racire se amesteca cu icrele date pe razatoarea mica pentru a se elimina pielita de pe icre care ramane pe exteriorul razatoarei. Se adauga treptata din ulei amestecand cu mixerul in aceeasi directie pentru a nu se taia . Daca ele devin mai groase se adauga din cand in cand zeama de lamaie si din saramura ( nu sare direct deoarece riscam sa se taie). La final se adauga apa minerala si ceapa razuita.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise