Trei oua le fierbem tare 5-7 minute , apoi le racim 1 minut in apa rece ; cojim ouale.Razuim ouale pe razatoarea cu gauri mari.( un galbenus il lasam pentru maioneza si trei feliute de ou , pentru ornat)
Curatim guliile , merele si ceapa.
Dam pe razatoarea mare guliile si merele, apoi le stropim cu zeama de lamaie, sa nu se oxideze.
Dintr-un galbenus fiert, unul crud, mustar si ulei facem o maioneza pe care o amestecam cu ceapa taiata marunt, patrunjelul verde tocat si iaurtul.
Amestecam sa se omogenizeze toate, apoi asezonam cu sare si piper proaspat macinat.. Punem salata intr-un bol, ornam si dam la rece salata pantru cateva ore.
Pofta mare !
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise