Se spala bine gogosarii,se curata de cotoare si se feliaza ,in felii nu mai mari de 1,5 cm.Se pune uleiul intr-o cratita de teflon pentru ca nu lipeste si se adauga feliile punand capacul pe cratita.Se mesteca cu o lingura de lemn pana gogosarii feliati devin mai moi si luciosi .Se rastoarna totul intr-un castron si se adauga otetul,sarea si zaharul .Inca odata retineti,otetul sarea si zaharul puneti-le cum va e pe plac .Dupa ce s-a racit, se pune la frigider si la o masa in familie se serveste cu orice preparat,fasole,friptura, etc.
E foarte bine sa faceti salata de pe o zi pe alta, si credeti-ma e mult mai usor decat cu ardeii copti care produc si fum.
Aceasta reteta o stiu de la mama mea si de peste 30 de ani familia mea se bucura de ea.Salata o puteti pune si pentru la iarna, in borcane cu filet de 800gr ,pe care le fierbeti la "be mary". O astfel de salata va va aduce si multe vitamine iar numai zeama usor dulceaga,va va face sa lasati castronul curat.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise