Salata de gogonele

Rosiile si gogosarii se spala si se taie fideluta, iar morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare.

Timp pregatire
720 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg rosii verzi
  • 1 kg gogosari
  • 1 kg morcovi
  • 1/2 l de otet
  • 1 cana de zahar
  • 4 linguri de sare

Mod de preparare

Rosiile si gogosarii se spala si se taie fideluta, iar morcovii se curata, se spala si se dau pe razatoarea mare. Legumele astfel pregatite se transfera intr-un vas mai mare, peste ele se adauga zaharul, sarea si otetul, le amestecam energic pentru a se putea intrepatrunde aromele.

Se lasa in vas 6 - 8 ore sau mai bine, peste noapte, apoi punem amestecul in borcane, pe care le vom steriliza. Le vom pastra in camara si le servim in sezonul rece alaturi de diferite preparate din carne.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise