SALATA DE FENICUL CU LINTE

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bulbi de fenicul,
  • 2 morcovi,
  • 2 radacini de telina,
  • 16 ridichi rosii,
  • 1,5 lingura de sos vinegreta,
  • 2 linguri de suc de portocale,
  • 2 linguri de ulei de masline,
  • 1 lingura de apa calduta,
  • 4 linguri de linte fiarta,
  • sare,
  • piper;

Mod de preparare

1. Se curata bulbii de fenicul, indepartandu-se partile necomestibile si se rad pe razatoarea mare;

2. Se curata morcovii, telina si ridichile;

3. Se rad legumele (pe razatoarea mare);

4. Se prepara sosul vinegreta: se amesteca 4 linguri ulei, 2 linguri otet sau zeama de lamaie, sare si piper, se adauga sucul de portocala, uleiul de masline, apa calduta, sarea si se adauga lintea fiarta;

Legumele se aseaza intr-un bol de sticla si se toarna peste sosul vinegreta.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise