1. Cartofii se spala si se fierb in apa cu sare, cca. 20 de minute. Apoi, se curata de coaja si se lasa sa se raceasca.
2. Scoatem fasolea verde din conserva si o scurgem de zeama.
3. Cartofii se taie bucati de cca. 5 mm. grosime si impreuna cu fasolea scursa se pun intr-un bol. Perele se curata de coaja si seminte, se taie felii si impreuna cu sunca taiata fasii si amesteca cu fasolea si cartofii.
4. Smantana se amesteca cu otetul, uleiul, sarea, piperul, patrunjelul tocat si zaharul si se amesteca cu legumele si perele.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise