punem apa cu sare la fiert si cand clocoteste punem fasolea verde congelata sa fiarba. o lasam vreo 15 min sau pana cand e facuta fasolea insa sa ramana usor crocanta apoi scoatem fasolea verde intr.un vas cu apa fff rece pt a opri fierberea si as pastra culoarea verde.
facem maioneza astfel: cele 2 galbenusuri impreuna cu mustarul sare si pier le frecam cu ulei putin cate putin pana creste.
usturoiul il dam pe razatoarea mica.
fasolea verde o scrugem bine bine si amestecam cu maioneza, iaurtul, usturoiul si sare si piper daca mai e nevoie. dam la rece si servim apoi cu biscuitei sarati sau chiar cu painica.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise