Se spala bine fasolea si se lasa in apa sa se inmoaie pana a 2 zi. Se scurge apa si se pune fasolea la fiert in apa cu sare, dupa ce da in clocot se scurge si se inlocuieste apa. (Sa aveti apa calda pregatita, nu se pune apa rece deoarece sa intareste bobul de fasole). Dupa ce s-a fiert, se scurge apa si se lasa sa se raceasca. Se pune fasolea intr-un castron si se pregateste sosul vinegrette din uleiul de masline, otet, sare si putina apa daca este nevoie. Se toarna peste fasole. Ceapa se taie rondele si se pune peste salata. Se orneaza cu patrunjel proaspat. Cine prefera se poate pune si putina boia de ardei iute.
Sau se poate face un sos din Knorr Salad Dressing Ardei si Verdeturi, are un gust picant foarte bun. Eu l-am incercat si a iesit foarte bun.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise