Se fierbe fasolea, in a treia apa se pune delikatul. Ouale se fierb. Ceapa se taie julien, se presara cu sare si se lasa la odihna. Ouale se fierb, tare. Dupa ce a fiert fasolea, se scurge de apa si se pune intr-un castron. Ceapa se scurge in pumn de zeama si se pune peste fasole. Se taie ridichile, patrunjelul, mararul, loboda, oule si se amesteca. Se face un sos (cam mult spus). Se pune intr-un borcam un pic din apa in care au fiert fasolele cu condimente (fiecare ce ii place, ulei, otet, sare, piper, cimbru etc) si se agita. Se toarma peste salata, se amesteca...si se serveste...calda sau rece...dupa preferinta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise