Salata de fasole cu ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cani fasole
  • 1 ceapa medie
  • 3 linguri ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

1. Fierbeti fasolea proaspata in apa cu sare pentru 30-40 minute. Daca fasolea e uscata va dura mai mult si e bine sa o puneti de seara in apa sa se inmoaie, iar la fierbere sa schimbati macar o data apa.

2. Tocati ceapa.

3. Amestecati fasolea scursa de apa cu ceapa tocata si uleiul si condimentati cu sare si piper mult. Serviti cu paine proaspata sau paine prajita. Sau ca noi cu lipie incalzita putin in cuptor.

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise