Salata de fasole boabe cu peste

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2kg fasole boabe (se poate folosi si conserva de fasole fiarta alba sau rosie)
  • hamsi sarate sau peste afumat
  • 2-3 cepe albe sau rosii
  • o legatura patrunjel
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe fasolea in 3 ape, se raceste.

Se pune fasolea intr-un vas peste care se pun hamsiile curatate de mate si cap, se pune ceapa taiata marunt, condimentele si o cantitate de ulei dupa preferinte.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise