Salata de fasole boabe cu mazare

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr fasole boabe (eu am avut boabe maro si negre)
  • 1 cutie mazare fiarta aprox. 150 gr masa neta.
  • 1 ceapa rosie
  • 1 morcov
  • gogosari in otet
  • 50 ml ulei
  • sare, piper

Mod de preparare

Se lasa fasolea in apa cateva ore, apoi se pune la fiert schimband apa de cel putin doua ori.

Intr-un vas separat se fierbe morcovul care va fi taiat apoi cuburi mici.

Se taie ceapa fideluta iar gogosarii cuburi.

Se scurge de apa fasolea si se pune intr-un bol si se lasa sa ajunga la temperatura camerei, apoi se adauga boabele de mazare, morcovul, gogosarii si ceapa si se amesteca usor.

Se adauga uleiul, sare si piper dupa gust si se omogenizeaza.

Se poate servi si cu muraturi.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise