Salata de fasole boabe

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g fasoe boabe
  • 3 cepe mijlocii
  • 3 linguri de untdelemn
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • otet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se alege fasolea de cu seara, se spala si se pune la inmuiat, in apa calduta. Daca fasolea nu este veche, se poate pune la imuiat si cu 2-3 ore inainte de a fi fiarta. Daca este noua nu se pune la inmuiat. Se scurge de apa in care s-a inmuiat si se pune la foc in apa rece, cat s-o cuprinda. Cand incepe sa clocoteasca, se scurge si se toarna peste fasole alta apa fierbinte, in aceeasi cantitate. Se adauga 1 ceapa si zarzavatul. Sarea se pune abia cand este aproape fiarta. Cand este bine fiarta fasolea se strecoara, se scot legumele; fasolea se pune in sosiera si se amesteca fierbinte cu ceapa taiata felii, untdelemn si otet.

Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat

Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...

Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasa

Incearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...

Supa chinezeasca de creveti cu taitei

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise