Salata de dovlecel patison

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 buc patison(9-10 cm diametru)
  • 2 catei de usturoi
  • 1 iaurt mic(150g)
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei
  • boia de ardei

Mod de preparare

Speli patisonul, ii cureti doar zonele nu prea curate si il fierbi intreg cu sare. Il scoti s il racesti. Intr-un castron pui unsturoiul pisat, iaurtul, sare, piper si ulei si amesteci totul cu telul. Cu acest sos amesteci patisonul intreg sau taiat mare, presari boia si dai salata 1 ora la rece inainte de servire.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise