Simplu, toate ingredientele se taie in cuburi.
Se amesteca maioneza cu smantana si se condimenteaza dupa gust.
3 linguri de sos maioneza se amesteca cu carnea, 2 linguri se amesteca cu morcovii si cate o 1 lingura si jumatate se amesteca cu patrunjelul si castraveciorii.
Intr-o craticioara mai inalta, cu diametrul de 15, asezam folie alimentara, si asezam urmatoarele straturi:
1. cel de patrunjel
2.carnea de curcan
3.morcovi
4. castravetii murati
Dam la rece pentru o ora, apoi rasturnam pe un platou si servim.
Eu nu am mai decorat doar cu cateva fire de patrunjel, poate alta data, oricum, am fost doar noi :)
Pofta mare!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise