- Varza trebuie sa fie cu frunze subtiri si bine indesata. Se curata de frunzele rupte si vestede, apoi se desfac foile une cate una, se scoate cotorul de la fiecare frunza, dupa care se taie foarte fin, fideluta. Varza astfel tocata se pune intr-un castron, se presara sare si se freaca bine si se lasa in asteptare 30 de minute, apoi se stoarce, pentru ca si-a lasat zeama si se aseaza rasfirata in salatiera.
- Se curata telina, morcovul si ridichile si se dau pe razatoarea mica. Marul se da pe razatoarea mare. Peste telina, morcov, ridichi si mar se pune otetul balsamic, zeama de lamaie si se pune peste varza.
- Ceapa si patrunjelul se toaca marunt si se pun in salatiera.
- Se adauga 1 plic Knorr Salad Dressing Grecesc care se dizolva cu 3 linguri de apa si 3 linguri cu ulei de masline, sare, piper praf dupa gust si se amesteca salata.
- Se orneaza cu ou fiert taiat feliute subtiri, rosii taiate rondele si hasmatuchi tocat marunt.
Se serveste dupa preferinte.
Se adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise