Crochetele de carne se pregatesc inainte cu cateva ore pentru a avea timp sa se raceasca. Eu pregatesc crochetele din 200 gr carne tocata amestec de vita cu porc, sare, piper, usturoi, paine inmuiata in lapte si un ou. Le prajesc intr-un ceaun cu ulei bine incins si cand sunt gata le las sa se raceasca.
Se taie ceapa ca pentru salata si se pune la fiert intr-o oala in care am adaugat 1 cana cu apa,1 cana cu otet, sare, boabe de piper si cele 2 foi de dafin. Se lasa la fiert timp de 15 minute, dupa care se scurge bine de zeama si se iau foile de dafin. Cand ceapa s-a racit, se pune intr-un castron, se adauga crochetele si maioneza. Se amesteca totul bine, cu grija sa nu se desfaca crochetele si se lasa la frigider cateva ore. Se serveste ca pe o salata.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise