Se fierb pastele in apa cu sare dupa instructiunile de pe ambalaj.In ultimele 2 minute de fiert de adauga peste paste,fasolea verde.Se strecoara,se spala cu apa rece ,se adauga 1 lingura de ulei si se pastreaza.
Se pune la incins 1 lingura de ulei intr-o tigaie,se adauga crevetii,se lasa 2 min.Adaugati ghimbirul(eu pun doar o lingurita pentru ca este foarte aromat),sosul se susan,zeama de lamaie si sosul de soia .Amestecati 1 minut si adaugati pastele cu fasolea verde,sarati,piparati dupa gust.Se tin pe foc pana se incalzesc.Se pune amestecul intr-un bol si de presara seminte de susan(si ceapa verde taiata subtire,obtional).
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise