Se lasa creierul in apa rece 15-20 minute si se curata de pielite; Se pune la fiert morcovul, patrunjelul, telina, ceapa, sare, 1/2 foaie de dafin; Dupa ce a fiert zarzavatul, se mai adauga o lingura de otet si creierul; Se fierbe 15-20 minute. Se scoate, se lasa sa se raceasca impreuna cu zarzavatul; Se taie felii, se aseaza pe farfurie astfel: la mijloc in lungimea farfuriei se aseaza suprapuse feliile de creier, iar de o parte si de alta se aseaza zarzavatul taiat bucatele si masline. Deasupra se toarna un sos de ulei, otet, patrunjel verde tocat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise