Salata de conopida si varza Brussels

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr conopida
  • 500 gr varza Brussels
  • 1 lingura plina cu mustar cu boabe
  • 2-3 catei usturoi
  • 2 linguri suc lamaie
  • 4 linguri ulei masline
  • sare, piper
  • 1 knorr grecesc

Mod de preparare

Conopida se desface buchetele micute. Varza daca e mica se lasa intreaga, daca e mai mare o taiati in jumatate.

Fierbeti legumele fie in apa cu sare, fie ca mine pe abur. Pe abur timpul de fierbere e de 25 minute. Puneti legumele (scurse daca e cazul) intr-un bol si lasati sa se raceasca.

Separat preparati dressingul din: mustar, suc de lamaie, cateii de usturoi striviti si ulei. Condimentati cu sare si piper. Turnati-l peste legume si amestecati usor. Mai adaugati sare sau piper dupa gust.

Pastrati la frigider. Serviti ca si garnitura.

Turta dulce

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise