Salata de conopida si maioneza cu tarhon

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida
  • 6 oua
  • 3-4 castraveti
  • 2-3 linguri mustar
  • 1 legatura tarhon
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 lingurita otet
  • piper
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

1. Cureti conopida, o speli bine, apoi o pui la fiert in apa cu sare.

2. In acest timp pregatesti sosul : fierbi 4 oua si cand sunt gata, le treci sub un jet de apa rece si le cureti.

3. Freci 2 galbenusuri fierte cu 2 galbenusuri crude, ulei si putina sare pana obtii o maioneza.Spleli si castravetii, ii tai cubulete, iar ouale si galbenusurile fierte ramase le tai marunt si le amesteci cu maioneza, verdeata tocata, otetul, mustarul si sare si piper dupa gust.

4. Scurgi conopida fiarta, o desfaci in buchetele pe care le asezi pe un platou si de jur inprejur pui sosul de maioneza cu castraveti.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise