1. Cureti conopida, ospeli bine, apoi o pui la fiert in apa cu sare.
2. In acest timp pregatesti sosul: fierbi 4 oua si cand sunt gata, le freci sub un jet de apa rece si le cureti.
3. Freci apoi 2 galbenusuri fierte cu 2 galbenusuri crude, ulei si putina sare pana obtii o maioneza.
4. Speli si castravetii, ii tai cubulete, iar ouale si albusurile fiert ramase le tai marunt si le amesteci apoi cu maioneza, verdeata tocata, otetul, mustarul si sare si piper dupa gust.
5. Scurgi conopida fiarta, o desfaci in buchetele pe care le asezi pe un platou si de jur imprejur pui sosul de maioneza cu castraveti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise