Salata de conopida cu pasta de susan – Maqdous zahra

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Avem nevoie de:
  • -1 conopida de marime medie
  • -4-5 catei de usturoi
  • -4-5 linguri iaurt natural
  • -zeama de la o lamaie
  • -3 linguri pasta de susan
  • -sare si piper proaspat macinat dupa gust
  • - 4 linguri ulei de porumb pentru calit conopida

Mod de preparare

Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici.

Se caleste conopida pana ia o culoare aurie si se aseaza pe hartie absorbanta de bucatarie.

Intr-un castron se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se amesteca adaugand treptat zeama de lamaie.

Se subtiaza cu iaurt si se adauga usturoiul trecut printr-o presa de usturoi.

Se amesteca bine si se toarna peste conopida.

Se amesteca foarte fin cu o furculita sa nu se zdrobeasca buchetele de conopida.

Se serveste cu lipie araba.

Pofta buna !

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise