Se spala si se desface in buchetele conopida.Se pune la fiert in apa cu sare si o lingura de otet(ca sa-i mai taie un pic din mirosul puternic).Se curata cartofii de coaja,se spala si se taie in cuburi,adaugandu-se in apa cu sare si otet.Se fierb 20 minute la foc potrivit.Se scurge de apa cand este gata si se mixeaza bine.Se adauga sare si piper dupa gust,maioneza ,usturoiul pisat si mararul sau patrunjelul tocat marunt.Se baga la rece 1-2 ore .Se unge pe paine ,se decoreaza cu rosii si un pic de oregano uscat.Am testat reteta \"Liei\",de \"salata de conopida\".Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise