Salata de ciuperci

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 gr ciuperci
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 legatura marar
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se fierb in apa cu sare.

Dupa ce au fiert se taie felii, se amesteca cu ceapa si mararul tocate marunt, se adauga uleiul, sucul de rosii, sare si piper dupa gust.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise