Salata de cartofi noi cu carnaciori

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi noi 200 g pastai de fasole verde 4 oua 250 g carnaciori picanti 3 linguri ulei de masline 2 linguri otet de vin alb o salata verde 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare

Fierbeti 1 kg de cartofi noi, curatati de coaja si taiati in doua, in apa cu 1 lingurita de sare timp de 10 minute, pana se patrund; in ultimele 2 minute de fierbere, adaugati 200 g pastai de fasole verde. Scurgeti si clatiti legumele cu apa rece. Intre timp, fierbeti in apa (in care ati turnat o lingurita de otet) 4 oua timp de 3 minute. Taiati felii si prajiti intr-o tigaie teflon, fara adaos de grasime, 250 g carnaciori picanti. Amestecati 3 linguri ulei de masline, cu 2 linguri otet de vin alb si un praf de sare si turnati sosul peste o salata verde, spalata, scuturata de apa si rupta bucati. Adaugati 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat, carnaciorii si cartofii cu fasolea; amestecati

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise