Cartofii se fierb in coaja,20 minute,se scurg,se curata de coaja si se taie felii.Varza se taie in fasii,morcovul rondele.Se pun in apa clocotita varza,morcovul si chimenul si se dau in clocot.Se scurg si se amesteca cu carofii.
Supa de legume,otetul si uleiul se dau un clocot.Se iau de pe foc si se adauga sare si piper si se amesteca cu legumele.Se lasa sa se patrunda 10 minute.Se adauga pieptul de pui taiat fasii si patrunjelul tocat.
Separat ,se amesteca bine smantana cu sucul de lamaie,sare , piper,hreanul ras,zaharul si laptele.Se toarna sosul peste salata si se garniseste cu frunze de salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise