Salata de cartofi cu sos verde 2

Timp pregatire
30 minute

Ingrediente

  • ½ kg cartofi
  • 1 cepa de apa
  • 1 lingura mustar
  • ½ kg spanac
  • patrunjel tocat
  • 1 ceasca ulei
  • 1 galbenus crud
  • 3 oua fierte tari

Mod de preparare

Se spala cartofii si se pun la fiert in apa cu sare. Se scot cand coaja crapa usor. Se curata calzi, se taie cuburi mici, se stropesc cu ulei si pun in salatiera. Se pregateste maioneza din galbenusul crud, mustarul si uleiul turnat picatura cu picatura. Peste cartofi se pune ceapa toccata marunt, apoi se amesteca usor. Maioneza se coloreaza cu zeama de spanac. Spanacul se da prin masina de tocat, se strange zeama intr-un ibric si se pune la fiert pana cand ramane o lingura de lichid, apoi se pune peste maioneza, se amesteca repede si se pune peste cartofi. Salata se orneaza cu felii de ou fiert si patrunjel tocat. Se pune la rece o ora inainte de a fi servita

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise