Cartofii se spala,se pun la fiert in coaja,in apa cu sare,dupa fierbere se lasa la racit;
Castravetii se taie felii,se lasa la scurs,iar cascavalul se da prin razatoarea mare;
Cartofii se dau prin razatoarea mare,ouale fierte la fel;
Smantana se amesteca cu 1/2 din cantitatea de ou fiert si ras,se omogenizeaza,se asezoneaza,se formeaza un sos;
Intr-un bol de salata se aseaza in straturi:cartofii,castravetii,cascavalul,1/2 din cantitatea de ou,iar intre straturi se pune sosul de smantana.
SFAT:optional se prepara o maioneza,care se amesteca cu smantana si se poate pune intre straturi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise