Se freaca bine cartofii cu o perie, fara sa se curete de coaja. Se pune o oala cu apa sarata la fiert, se adauga si cartofii si se lasa pe foc pana ce se inmoaie. Se strecoara si se lasa sa se raceasca putin, apoi se curata de coaja subtire.
Se pun cartofii intr-un castron, se toarna peste ei otetul, se adauga piperul si sarea si se lasa sa se raceasca complet.
Se amesteca intr-un castronel smantana cu maioneza, praful de curry si sucul de lamaie.
Se pun merele, telina si sunca peste cartofi si se toarna deasupra sosul. Se amesteca usor ca sa nu se sfarame cartofii.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise