Se curata cartofii de coaja, se taie cubulete si se pun la fiert. In acest timp, cureti ceapa, o tai julien, o freci cu sare intrun castron, adaugi maslinele, uleiul si zeama de lamaie.
Cand cartofii sunt fierti, se scot cu o paleta si se pun fierbinti peste amestecul de ceapa cu masline.
Se lasa putin sa se inabuse ceapa, apoi se mai adauga sare (eu nu am pus sare in apa in care am fiert cartofii), frunzele de patrunjel tocate marunt.
Se amesteca si se serveste imediat, ca atare sau ca si garnitura.
Pofta buna!
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise