Salata de cartofi cu maioneza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 cepe potrivite
  • 200-300 g sunca de Praga
  • maioneza
  • 2 linguri de smantana
  • suc de lamaie
  • sare.

Mod de preparare

Se fierb cartofii in coaja( eu am ales cartofi mai mici ca sa fiarba mai repede),

Intre timp se taia ceapa julien,se freaca cu putina sare ca sa se inmoaie, iar sunca se taie in bucatele mici. Se prepara maioneza dintr-un galbenus, se adauga cele doua linguri de smantana si suc de la o jumatate de lamaie.

Dupa ce cartofii sunt fierti, se curata,se taie in cubulete si se amesteca cu ceapa si sunca(se pot adauga si masline). Se adauga maioneza si se amesteca bine. Se potriveste de sare si se pune in frigider macar 15 minute

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise