Salata de cartofi cu file de pastrav afumat

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 2 linguri de vin alb
  • ½ dl de otet de mere
  • 1 ceapa potrivita
  • 2 castraveti murati in otet
  • un mar rosu
  • Sosul:
  • 1 lingurita de hrean ras (proaspat sau conservat)
  • sare si piper
  • 2 linguri de otet de mere
  • 1dl de smantana
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui
  • 4 pastravi afumati file
  • 1 lingura de arpagic proaspat

Mod de preparare

1. Fierbeti cartofii in coaja, curatati-i cat sunt calzi si taiati-i in rondele de 4-5 mm.

2. Amestecati vinul alb cu otetul de mere si stropiti cartofii. Lasati-i la marinat treizeci de minute.

3. Curatati ceapa si taiati-o in lamele fine. Taiati castravetii murati in rondele si marul necuratat inpatru. Inlaturati casuta cu seminte, apoi taiati marul in fasii fine. Amestecati totul cu restulingredientelor deja pregatite.

4. Preparati sosul amestecand toate ingredientele si asezonati salata.

5. Taiati pastravul file in fasii groase de 2 cm. Adaugati-l salatei.

6. Garnisiti cu arpagicul verde taiat marunt.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise