Se curata cartofii de coaja si se taie felii. Rosiile, spalate, se taie in opt, iar castravetele se taie in doua - pe lung - si apoi feliute (dupa ce i s-au scos semintele). Se amesteca toate. Se toaca ceapa marunt si se caleste in uleiul incins, apoi se toarna deasupra concentratul de legume si otetul, si se lasa sa dea un clocot. Se gusta de sare, piper si zahar si se amesteca in salata de cartofi. Se prajesc carnaciorii in ulei si se servesc cu salata.
Un sfat util: Nu folositi la salata cartofi sfaramiciosi. Dupa ce fierbeti cartofii, bagati-i sub un jet de apa rece. Se curata mult mai usor.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise