Cartofii se fierb,in coaja,apoi se curata si se taie in cubulete de cca 2/2 cm.
Ardeii se coc,se decojesc,apoi se taie in bucatele(de cca 1/2 cm).
Intr-o tigaie,se pune uleiul,apoi ceapa,taiata pestisori;
peste ceapa calita se pune usturoiul(taiat felii);dupa ce si usturoiul e calit,se pun bucatelele de ardei;pe urma se pun cartofii;se pune sare si piper,dupa gust;se amesteca totul,usor;se lasa pe foc cca 2-3 minute,apoi
se stinge focul si se pun castravetii murati,taiati cubulete mici(cca 0,5/0,5 cm).
Se amesteca totul,usor si cind e rece,se serveste,de obicei,linga peste.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise