1.Buchetelele de broccoli se desfac, tulpina se taie felii.Se fierb 3 minute in apa sarata,se racesc bine , si se lasa sa se scurga.
Ciupercile se taie felii si se stropesc cu zeama de lamaie.Maslinele se taie in doua.
2.Galbenusurile se amesteca cu mustar si cu boia.Se adauga uleiul ,batand compozitia cu telul,apoi otetul, smantana si laptele.
3.Broccoli, ciupercile ,maslinele si busuiocul tocat marunt se pun intr-un castron si se amesteca cu sosul marinat.Salata se aranjeaza pe un platou .
4.Se incinge untul , feliile de migdale se prajesc si se presara peste salata.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise