Se curata morcovii, cartofii si telina si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui. Dupa ce au fiert, se taie cubulete mici si se amesteca cu castravetii murati taiati marunt, se adauga sare si piper dar si maioneza.
Maioneza - preparare:
se mixeaza un galbenus de ou fiert cu doua galbenusuri de oua crude si se adauga ulei putin cate putin. Atentie, se mixeaza intr-un singur sens, de la dreapta la stanga, in sensul arcelor de ceas.
Se aseaza salata pe platou si se orneaza dupa plac cu gogasari murati, masline, albus de ou fiert si patrunjel.
Spor la treaba.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise