Salata de boeuf-fara carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 morcovi
  • 1 radacina de pastarnac
  • o bucata de telina(de data asta nu am avut)
  • mazare
  • 3 cartofi mari
  • 5 castraveti murati
  • maioneza
  • sare

Mod de preparare

Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.

Mazarea(daca este cruda) se pune la fiert. Eu am avut la borcan cu morcovi.

Castravetii murati se taie cubulete.

Cat timp legumele fierb, preparam maioneza(1 galbenus, 1 lingura mustar,sare, ulei, zeama de lamaie).

Dupa ce legumele au fiert, le scoatem din apa si le lasam 5 minute la racorit.

Toate legumele se taie cubulete mici.

Peste legume se pune mazarea, sarea si maioneza(din maioneza lasam 2 lg pt decor). Se amesteca si se da la frigider.

Pofta buna!

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasa

Incearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise