Carnea se pune la fiert bucata intreaga si se lasa la fiert 1-1 ½ se incearca daca nu este fiarta se continua fierberea, morcovi si cartofii se curata se spala si se pun la fiert se incearca dupa 30 de minute, daca sunt fierte legumele se scoat, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete mici. Se taie in cubulete deasemenea si: gogosari, castraveti, gogonelele(nu se pune miezul gogonelei doar coaja) dupa care se storc si se adauga peste morcovi si cartofi la final se scoate si carnea se clateste si se trece la taierea ei de asemenea in cubulete. Se amesteca legumelor cu carnea, se sareaza si se adauga maioneza, se amesteca bine in asa fel incat sa patrunda maioneza bine in legume si carne, dupa care se trece la modelarea si aranjarea salatei in diferite forme pe platou, se orneaza cu diferite legume sau porumb).
Alaturat va voi atasa mai multe fotografii cu exemple de aranjare a salatei de bouef sub forma de porumb, peste si forma binecunoscuta.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise